vrijdag 16 augustus 2013

Sleek i-Divine storm palette

 
Hey, vandaag ga ik het hebben over het Sleek i-Divine storm palette. Ik bestelde dit palette bij enchantra . Een webshop die onder andere Sleek Make-Up verkoopt. Ik zag dit palette en het sprak me heel erg aan! Het palette kost 9,99, (nu is het bij Enchantra in de uitverkoop voor 9,50).



 

De kleuren zijn wel vrij winters, maar er zitten ook veel bruine kleuren in die altijd kunnen! Kleuren van links naar rechts. Boven: Goud, highlight kleur, matte bruin, goud, rosé goud, rood. Onder: Bruin, lichtblauw, groen, donkerblauw, matte donkerbruin, matte zwart.
 
Bovenste rij.

Onderste rij.
 
Wauw, wat een gepigmenteerde kleuren. Wat ik wel al zei is dat het een winters palette is. Je kan hier prachtige looks mee maken, wat ik zeker al heb gedaan. Ik gebruik dit palette heel graag!
 
 
Sleek i-Divine storm palette 578, verkrijgbaar onder andere bij Enchantra, 9,99.
 
 
xx Julia
 
 


 
 



5 opmerkingen:

  1. Ziet er mooi uit. Als ik iets van sleek ga kopen, koop ik er wel een met matte kleuren, omdat die nog ontbreken in mijn stash.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Juliette,
      Dankjewel!
      Misschien is het Sleek Au Natural palette wat voor jou!
      Volgens mij zitten daar een heleboel matte kleuren in en dit zijn allemaal bruinachtige tinten.
      Ik hoop dat je hier iets aan hebt!
      Liefs, Julia

      Verwijderen
  2. Het zou leuker zijn als je er ook een ooglook mee zou maken en deze te fotograferen en erop te zetten. Dan krijgt de lezer een beter idee over het pallet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen