zondag 22 september 2013

L'OCCITANE en provence.

 

Hi allemaal, vrijdag 13 september ging ik naar een modeshow in de Heilige Weg. Als je benieuwd bent naar het hele verhaal en alle spullen die ik kreeg kijk dan naar dit filmpje: Goodiebags van een modeshow. Bij L'occitane (een sponsor van die modeshow) kreeg ik een hele boel samples en drie mini's. De mini's heb ik voor jullie uitgetest en vandaag ga ik vertellen wat ik er van vind. Ben je benieuwd lees dan snel verder.

 

Dit heb ik allemaal gekregen.
 
 
(Body) milk.
 

 
Als eerste deze (body) milk.
 

 
Dit is een milk die je kunt gebruiken voor zowel je handen, lichaam en gezicht. Het is dus een soort 3-in-1 creme. Er staat niet bij voor wat voor huidtype het is, maar ik denk droge tot gecombineerde huid. Zoals je ziet laat het best wel een vette/glimmerde laag achter. Ik gebruik het voor mijn handen en lichaam, dus niet voor mijn gezicht. Het heeft een lekkere frisse geur.
 
Lippenbalsem.
 

 
Het volgende product is een lippenbalsem. Hier ben ik echt benieuwd naar! Ik vind het heel leuk om lippenbalsems uit te testen, omdat ik erg droge lippen heb. Er zit 2 gram. De lippenbalsem is ongeveer 1 centimeter. Dit is een tester vandaar dat deze niet zo groot is. Ik heb hem niet geswatchd op mijn lippen, omdat je amper iets ziet. De geur is ook erg lekker maar niet erg sterk. Dit hoeft van mij ook niet bij een lippenbalsem. Ik vind het een goede lippenbalsem, die goed helpt tegen droge lippen.
 
 
Handcreme.
 

 
Als laatste mini kreeg ik een handcrème.
 

 
Deze handcrème is voor de droge huid. Ik heb echt een droge huid vooral mijn handen zijn erg droog. Alleen net voor dat ik de spulletjes ging testen had ik een andere creme getest, vandaar dat je geen verschil ziet. Ik had deze in de winkel wel al uitgetest en de volgende dag waren mijn handen nog steeds vet! Super fijn dus. Ook heb ik hem voor mijn droge nagelriemen gebruikt. Het heeft een hele natuurlijke geur.
 
 

Mijn moeder presenteerde de modeshow en kreeg 4 L'occitane parfums om te testen. Ik heb zelf ook mee getest en mijn favoriet van de vier is Magnolia & Mure. Dit betekend magnolia en braam. Ik vind de geur echt super lekker. Het is een zoete geur, maar zeker niet te zoet.


 
 
Dan kreeg ik nog een heleboel testers. Dit vind ik altijd leuk om te krijgen en testen.
 
 
Dit was dan de review over de spulletjes van L'occitane. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en niet te lang. Site L'occitane: L'occitane.
Willen jullie vaker een artikel zien over een evenement? Laat dan achter bij de reacties!
 
 
Liefs, Julia.


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

1 opmerking: