vrijdag 28 juni 2013

This Is It nagellakje

 
Hey, vandaag ga ik heb hebben over een nagellakje van de Intertoys. Misschien weet je het al, maar Intertoys heeft een eigen meisjeslijn. Met accessoires en make-up. Deze lijn heet This Is It. Van deze This Is It lijn heb ik een nagellakje gekocht. In dit filmpje liet ik ook zien dat ik het gekocht heb.
 
Dit is het nagellakje. Het is in een mintgroene kleur. De kleur 22107IT GREEN. Ik vind het echt een super leuk kleurtje! Lekker zomers en vrolijk! Ook vind ik het flesje heel erg leuk en mooi. De flesjes waren eerst vierkant, hoe het nu is vind ik veel leuker! Ik had zo'n oud lakje maar die vond ik niet zo goed dus die heb ik weggedaan (dus heb ik er geen foto van). Hopelijk is de kwaliteit van dit lakje beter!
 
 
 
 
Ik vind het lakje erg op OPI lijken!
 
 

 
 
Voordat ik begon met lakken heb ik een basecoat gebruikt (eentje van Sally Hansen). Bij het eerste laagje dekt deze nog niet zo goed. Bij het tweede laagje is het al heel goed dekkend! Bij de derde laag is het echt een perfecte dekking!
 
 
 
 
(Inmiddels zit er een topcoat op.) Na twee a drie dagen ziet het erg nog zo uit! Nog steeds heel goed. Alleen een kleine chip (beschadiging) bij mijn wijsvinger.
 
 
Het This Is It nagellakje is verkrijgbaar bij de Intertoys, in de This Is It hoek. Hij is (maar) 2 euro, dit vind ik echt heel erg goedkoop! Het lakje is goedkoper dan Catrice en ik vind het beter lakken dan Catrice. Ook vind ik het een leuker kleurtje (bij Catrice zag ik dit soort kleurtjes niet!).
 
Bedankt voor het lezen,
Liefs, Julia
 
 
3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kwastje is vrij dik, lijkt een beetje op die van Catrice.

   Verwijderen
 2. Bedankt voor je lieve berichtje op mijn site!
  Wat een prachtige kleur nagellak, love it :D
  Ik volg je ^^
  x Gea

  BeantwoordenVerwijderen