dinsdag 13 augustus 2013

Rimmel London Vinyl Gloss lipgloss



Hi allemaal, van Makeup-bestellen kreeg Rimmel make-up product. Ik ben gek op Rimmel London, dus vond ik het super dat ik daarvan een product mocht ontvangen! Ik kreeg een Rimmel Lipgloss . Ik gebruik graag lipgloss en ik vind Rimmel London een erg fijn merk! Rimmel heeft meerdere lipglossjes, waaronder de Rimmel Vinyl Gloss lipgloss .




 
Als je de kleur zo in de verpakking ziet, ziet de kleur eruit als een framboos kleur. Zo'n kleur heb ik nog niet in mijn stash. Dus vond ik het erg leuk om deze te ontvangen! De kleur is ''550 LOVESICK'' . Wat smoorverliefd betekend. De kleur zag ik niet bij mij in de kruidvat, maar is dus te bestellen bij make-upbestellen.nl.
 


 
 
Er komt erg veel pigment van deze lipgloss af! Ik had de kleur anders verwacht, ik dacht dat het echt een donkerroze/rode kleur zou zijn. Maar als je de kleur op je lippen doet is het echt een prachtige roze kleur. Ik zou de kleur niet zo snel overdag dragen, maar eerder naar een feestje.
 
 
Ik zou je deze kleur erg aanraden en ik vind het ook een goede lipgloss. Ik denk dat deze kleur mooier staat bij een donkerdere huid maar bij een lichte huid kan het ook! De lipgloss plakt niet en blijft erg lang zitten!
 
 
Rimmel London Vinyl Gloss Lipgloss, 550 LOVESICK, verkrijgbaar bij make-upbestellen.nl, t.v.w. 9,99.
 
Hopelijk vonden jullie het leuk,
Liefs, Julia

4 opmerkingen:

  1. Ga ik zeker proberen, die kleur is echt een van mijn lievelings. 9,99 vind ik alleen een beetje duur voor een lipgloss...

    -xx-
    dutchieblog.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, en trouwens; wanneer ga je over fashion en lifestyle bloggen?
    Ik ben namelijk erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Saa Henry , ja ik snap dat je hem duur vind, ,maar hij zal je wel prachtig staan!
    Ik heb niet echt inspiratie voor fashion of lifestyle, heb je een tip?
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fashion zou je outfitoftheday/outfitoftheweek/outfitofthemonth kunnen doen, ook leuk voor op youtube? en qua lifestyle kun je diy´s en personal updates doen- xx

    BeantwoordenVerwijderen